maanantai 29. heinäkuuta 2013

ostoksilla ikeassa

Lauantaina olin ikeassa ostoksilla. Uuden asunnon avaimet saan ensi viikolla ja nyt on jo pahemman luokan sisustuskärpänen puraissut. Ikeasta löytyi kaikkea ihanaa ja tarpeellista mukaan. Olin ollut Ikeassa viimeksi monta vuotta sitten ja oli yllättävän rankkaa kiertää koko kauppa, kun joka osatolla piti miettiä, mitä mä täältä tarvitsen. Ja kun mukaan olisi mielellään lähtenyt tavaraa, mitä mä en todellakaan taritse. Lopulta matkaan lähti vaan ensihätään tarvittavat tuotteet. Kattilat, bonsaipuu ja muut hyödyllinen ja ihana saa odottaa seuraavaa ostosreissua.

Ostoskärryyn löysivät tiensä ainakin keittiön baarituolit ja -pöytä, meikkipöytä ja peili, lampaantalja, kylpyhuoneen tekstiilejä ja vaaterekki. Ikeassa olisi ollut ehkä hauskempi kiertää, mutta edellisen yön unet jäivät lyhyiksi perjantai illaan vuoksi (tiedättehän..) ja Ikeasta ei saanut kunnon ruokaa! Tai saihan sieltä, mutta ne annokset oli naurettavia. Meinasin ottaa listasta kivannäköisiä ruokia, jotka sitten tiskillä oli Malibu barbien laihdutusannoksia. Lihapullia en ottanut ihan periaatteen vuoksi. No,
sopivan annoksen löydyttyä jaksoin innostua vielä Ikean alakerrasta ja kauppareissu saatiin kunnialla loppuun.

Olin kaupassa olevinani viisas ja otin kaikkien tuotteiden koodit ylös kännykän kameralla. Varastossa pitkien hyllyjen välissä huomasin sitten, että en ollut kaikissa ottanut kuvaa ensin huonekalusta ja sitten piti arvailla, mitä seuraavalta hyllyltä napataan kyytiin. Muuten oli ihan kätevää kyllä tuo valokuvien ottaminen perinteisen kynän ja paperin sijaan. ;)
Kauppareissun jälkeen ulkona oli vielä ihana sää ja pääsin nauttimaan auringosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti